Yüksekokulumuzun Emekli Personellerine Veda Yemeği

Meslek Yüksekokulumuza uzun süre hizmet eden ve emekliye ayrılan, değerli akademik personellerimizden Sayın Öğr. Gör. Adnan DEMİRCİ, Sayın Öğr. Gör. Rahmi ÖZDEN, Sayın Öğr. Gör. İhsan GÜLLER, Sayın Öğr. Tevfik Fikret ALYANAK ve değerli idari personellerimizden Sayın Ayhan ÇAM, Sayın Fuat KILINÇER, Sayın Halim KÖKSAL, Sayın Hikmet AKTAŞ, Sayın İsmail GÜRLER, Sayın Mehmet KINIK, Sayın Servet LİMON, Sayın Zafer ARLI için bir veda yemeği düzenlendi. Yüksekokulumuzun akademik ve idari personelleri, sevenleriyle birlikte yemeğe katılarak, keyifli dakikalar geçirdi.

Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Doç. Dr. Fatih Yavuz ILGIN, emekli olan personellerimizin önemli işlere imza attıklarına dikkat çekerek, birimimizde her zaman özleneceklerini ifade etti. Emekliye ayrılan personellerimizin, bundan sonraki hayatlarında, aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirmelerini dileyerek, Yüksekokulumuzun her zaman onların bir evi olarak kalacağını belirtti.

Tüm emekliye ayrılan personellerimize, verdikleri hizmet için teşekkür plaketi takdim edildi. Onlara, bundan sonraki yaşamlarında, huzurlu ve mutlu günler geçirmelerini dileriz.