SHY-147 Kapsamında Tanınan Okul Modül Sınav Başvurusu (2024 Şubat-Mart Dönemi)

27-29 Mart 2024 tarihinde SHY-147 Kapsamında Tanınan Okul A1 kategorisinde modül sınavları yapılacaktır.

Modül sınavlarına başvuru yapmak isteyen adaylar; sınav başvuru formunda bulunan bütün alanları doldurarak en geç 13 Mart 2024 tarihine kadar Modül sınavı başvuru formu (Ek-2) ve not durum belgesi (transkript) ile birlikte Meslek Yüksekokulu SHY-147 Tanınan Okul Ofisi birimine elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Sınav Başvurularında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

• Başvurular elden yapılacak olup e-posta üzerinden yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurunun tamamlanmasını müteakip sınava girmeye hak kazanan adaylar https://myo.ebyu.edu.tr/ adresinde ve Meslek Yüksekokulu duyuru panosunda ilan edilecektir.
  • Başvuruların aday tarafından bizzat yapılması gerekmektedir.
  • Sınav başvuru formunda bulunan bütün alanların doldurulması gerekmektedir.
  • 13 Mart 2024  tarihinden sonraki başvurular dikkate alınmayacaktır
  • Sınav sonuçları tüm sınavların tamamlanmasının ardından 5 iş gün içerisinde açıklanacaktır.

Modül Sınavı Başvuru Formu (Ek-2) için tıklayınız.