EBYÜ MYO Olarak 2023 Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarına Katıldık

Üniversiteli gençlerin istihdam olanaklarına erişilebilirliklerinin desteklenmesi, istihdamda fırsat eşitliği sağlanması ve tüm gençlere birer yetenek olduklarının hissettirilmesi amacıyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, “Yetenek Her Yerde” sloganıyla aralarında Üniversitemiz Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin de bulunduğu 8 Üniversitenin paydaşlığında, kamu ve özel sektör ile meslek odalarının işbirliğinde Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı (KUDAKAF-23) gerçekleştirildi. 18 ve 19 Aralık 2023 tarihlerinde, Erzurum’da, Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen bu etkinliğe, çok sayıda akademisyen, öğrenci ve vatandaş katıldı.

Yoğun bir ilginin olduğunun gözlemlendiği bu etkinliğe katılan EBYÜ Meslek Yüksekokulu akademisyenleri ve öğrencileri, stantları ziyaret etti, hem üniversite temsilcilerinden hem de işverenlerden önemli bilgiler aldı. Katılımcılarımız, kurum ve kuruluşların insan kaynakları yöneticileri ile birebir temas kurdu, iş ve staj mülakatları, örnek olay çalışmaları, bilgilendirme toplantıları ve atölye çalışmalarına da katılarak değerli deneyimler kazandı.

Bu etkinlikte emeği geçen herkese, özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz.