Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Tarafından Teknik Gezi Düzenlendi

Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Cengiz ÇELİK önderliğinde, Bilgisayar Programcılığı Programı 2. Sınıf Öğrencilerine, 20.12.2023 tarihinde Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığına ve Araştırma Hastanemiz Bilgi İşlem Merkezine teknik gezi düzenlendi.

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığında görevli Mühendis Sinan DOĞAN ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezinde görevli Tekniker Gökhan BİNGÖL tarafından, ilgili yerlerin bilgi işlem altyapısına dair tanıtımlar yapıldı. Kullanılan bilgisayar ağları, sunucular, yürütülen işlemler, sık karşılaşılan sorunlar gibi konular hakkında öğrencilere değerli bilgiler verildi.

Değerli görüşlerini bizlerle paylaşan ve işbirliklerine her zaman hazır olduklarını ifade eden Sayın DOĞAN ve Sayın BİNGÖL başta olmak üzere ilgili yerlerdeki tüm çalışanlara, nezaketleri ve cömert misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.