30.04.2019 tarihinde okulumuz Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ve Uçak Teknolojisi programı öğrencileri ile Erzincan Havalimanı’nda teknik gezi ve “Havaalanı Güvenlik Sertifikası” eğitimi gerçekleştirildi.

Teknik gezi ve eğitim kapsamında öğrencilere öncelikle havalimanı oryantasyon eğitimi olarak havalimanının işleyişi ve havalimanında yer alan operasyonel bölümler hakkında bilgilendirme yapılmış olup, ardından DHMİ Havacılık Akademisi binasında DHMİ Koruma ve Güvenlik Şefi Muhlis KAAN tarafından “Havaalanı Güvenlik Sertifikası” eğitimi verilmesi ile program tamamlanmıştır.

Teknik gezi ve eğitim kapsamında öğrencilerimize sağladıkları destekten dolayı DHMİ Erzincan Havalimanı Müdür Yardımcısı Bahattin BAYRAK ve DHMİ Erzincan Havalimanı Koruma ve Güvenlik Şefi Muhlis KAAN’a teşekkür ederiz.