18.12.2018 tarihinde okulumuz Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bilgisayar Programcılığı Programından 30 öğrenci Öğr. Gör. Cengiz ÇELİK önderliğinde, Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığına ve Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezine teknik gezi düzenlendi.

Öğrencilerimize Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığında Öğr. Gör. Yaşar CEYLAN, Mühendis Sinan Doğan tarafından Üniversitemiz network altyapısı ve sunucular hakkında bilgi verildi, öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezinde Mühendis Esmanur Hayrı ve Tekniker Metehan ÇETİNKAYA tarafından hastane network altyapısı, sunucular ve hastane otomasyonunun çalışması hakkında bilgiler verildi öğrencilerin soruları cevaplandı.